Hoe combineer je een zwarte Bikini Chair in een interieur? Plaats je de zwarte Bikini Chair bijvoorbeeld in de keuken of woonkamer? Moet de stoel aan een tafel of mag het ook een eye-catcher in het interieur zijn? Er komen zoveel vragen bij je op als je een nieuw meubel wilt kopen dat je soms een beetje hulp kunt gebruiken.

Aan de keukentafel

De zwarte Bikini chairs staat prachtig aan de keukentafel samen met andere Bikini chairs. Om het unieke ontwerp van de Bikini chair goed uit te laten komen, plaatsen wij altijd meerdere zwarte Bikini chairs bij elkaar.

bikini-chair-zwart-tafel

Bikini Chair aan een ronde tafel

Aan een ronde tafel

De stoel is voorzien van een tijdloos en organisch ontwerp. De zit kuip heeft organische lijnen en vormen maar het onderstel is juist weer strak en rechtlijnig. Door deze combinatie van vormen kun je de stoel dus ook aan elke tafel plaatsen die je wilt. Een ronde tafel versterkt het effect van samenhorigheid en gezelligheid. Niemand zit op het hoekje van de tafel en dit wordt meestal als zeer prettig ervaren.

Diverse bikini chairs gecombineerd

Diverse kleuren bikini chairs gecombineerd

Meerdere kleuren

De Bikini chair komt in verschillende kleuren zoals wit, zwart en chroom. Je kunt hier natuurlijk heel goed gebruik van maken door verschillende kleuren te combineren met elkaar. Om toch een eenheid te behouden kun je dezelfde kleur kussens kiezen voor de stoelen. Maar dit is ook geen must. Verschillende kleuren kussens kan juist heel erg speels en vrolijk zijn.

Materialen

En met welke materialen zou je de zwarte Bikini chair combineren? Goede vraag! Het staaldraad van de stoel is geschikt om gecombineerd te worden met elk materiaal dat je wilt. Bijvoorbeeld een houten tafel of juist een stalen tafel kunnen erg goed passen bij de zwarte Bikini chair. Bekijk de sfeer van je interieur eens om te bedenken welke tafel je geschikt vindt voor bij de zwarte Bikini chair. Maak je gebruik van robuust hout of juist afgewerkte en glanzende materialen? Dan zouden wij je adviseren dit ook door te voeren in het materiaal en de afwerking van de tafel.