bikini-chair-wit

Zwart-witte Bikini Chair

Hoe combineer je een witte Bikini Chair in je interieur? Wij geven je graag een aantal tips en inspiratie zodat je zelf een mooi en tijdloos interieur kunt creëren met de witte Bikini Chair.

Witte bikini chair met hout

Combineren met hout

De Bikini Chair is een tijdloos en modern ontwerp maar wil je graag een interieur met warmte en karakter dan kun je de Bikini Chair heel goed combineren met houten meubels zoals een prachtige houten tafel, houten bank of authentieke houten kasten.

Combineren met neutrale kleuren

Het minimalistische ontwerp van de Bikini Chair leent zich ook erg goed om te gebruiken in een interieur met neutrale kleuren. Een witte Bikini Chair zal goed tot zijn recht komen in een interieur met wit en grijs tinten. Combineer de stoel met bijpassende zitkussens in een neutrale kleur.

Witte bikini chairs gecombineerd met neutrale kleuren

Combineren met contrasterende materialen

Waarom zouden we de witte Bikini Chair niet combineren met bijvoorbeeld robuuste materialen zoals onafgewerkt hout, bakstenen, stalen balken en neutrale kleuren? Door deze combinatie krijgt het interieur een industriële uitstraling.

 

Combineren met meubels

Welke meubels gebruik je in een interieur waar de witte Bikini Chair staat? Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken voor bijvoorbeeld een eetkamertafel of werktafel waar de witte Bikini Chair komt te staan. Het staaldraad van de Bikini Chair is minimalistisch en tijdloos waardoor je het heel goed kunt combineren met bijvoorbeeld een robuuste houten tafel of een stalen tafel in een andere kleur.