Ben je op zoek naar een replica Bikini Chair maar stuit je vaak op buitenlandse websites? Dit komt waarschijnlijk doordat vele design klassiekers niet als replica in Nederland verkocht mogen worden vanwege patenten. Gelukkig is de Bikini Chair wel verkrijgbaar en te koop in Nederland. De replica Bikini Chair koop je bijvoorbeeld bij Furnaround waar ook nog meerdere design klassiekers te koop zijn.

replica-Bikini-Chair

De replica Bikini Chair in Nederland

De replica Bikini Chair is een prachtig alternatief voor als je de originele Wire Chair van Eames niet kunt of wilt betalen. Voor hetzelfde geld koop je het dubbel aantal replica Bikini Chairs. Een prima deal lijkt ons!

De kwaliteit van de replica Bikini Chair is van hoge klasse, daarnaast is er een 14 dagen geld terug garantie én krijg je zelfs twee jaar garantie. Op deze manier kun je de stoel thuis bekijken en proef zitten zonder dat je naar een fysieke winkel hoeft te gaan.

replica-Bikini-Chair

De replica Bikini Chair gecombineerd met …

Naast de replica Bikini Chair kun je ook kiezen voor een andere mooie Wire Chair in dezelfde stijl. Stel je wilt graag een aantal stoelen aan een eettafel plaatsen, dan is het een leuk idee om verschillende Wire Chairs te nemen. Allemaal uit hetzelfde materiaal gemaakt maar in een andere vormgeving. Dit geeft wat meer variatie aan je interieur en op deze manier kun je ook meerdere design klassiekers met elkaar combineren.