De Bikini Chair is niet alleen een ideale stoel voor in de eetkamer, woonkamer of een andere ruimte in huis, maar kan ook heel goed gebruikt worden in een kantoorinrichting. De Bikini Chair op kantoor geeft een zakelijke, professionele en minimalistische uitstraling door de strakke vormgeving van deze bekende designstoel. Het verchroomde roestvrije staal geeft de stoel een unieke look en zorgt ervoor dat het kantoor een ware eye-catcher erbij krijgt. Inspireer je klanten en collega’s met deze prachtige Bikini Chair op kantoor, in het thuiskantoor of aan je werkplek.

Bikini-Chair-op-Kantoor

Bron: etsy

De Bikini Chair op kantoor!

De Bikini Chair is juist ook erg leuk en verrassend in een thuiskantoor of aan de werkplek in je eigen woonkamer. Door het slanke frame en vormgeving zal de stoel in elk interieur tot zijn recht komen.

Bikini-Chair-op-Kantoor

Bron: eamesoffice

De Bikini Chair kan ook perfect gebruikt worden in een wachtkamer aan een grote leestafel of als stoel in een vergaderzaal. Door gebruik te maken van het twee-delige kussen of het zitvlak kussen zit je nog comfortabeler.

Bikini-Chair-op-Kantoor

Bron: smartfurniture

De drie voorbeelden van de Bikini Chair laten mooi zien dat deze designstoel een opvallend meubelstuk is en deze eigenschap ook behoudt zodra je de stoel in verschillende interieurs plaatst. De stoel zal zich aanpassen aan je interieur stijl waardoor het een gemakkelijke en mooie stoel is voor iedereen. Kun je je voorstellen dat deze stoel in 1951 ontworpen is? Een zeer vooruitstrevend en tijdloos ontwerp dat in deze eeuw ook nog erg geliefd is.