Iedereen wil wel een mooi stukje design in zijn of haar interieur, maar vaak is dit niet te betalen. De design klassiekers kosten vaak duizenden euro’s per meubelstuk en maken het op deze manier onmogelijk voor de meeste mensen om in hun interieur van te genieten. Gelukkig zijn veel design klassiekers ook als replica verkrijgbaar. Maar hoe goed is de kwaliteit van zo’n replica meubelstuk?¬†Wij vertellen je graag iets meer over de Bikini Chair replica kwaliteit.

De Bikini Chair replica kwaliteit

De transparante staalconstructie van de Bikini Chair replica geeft de stoel een moderne uitstraling en zorgt ervoor dat de stoel gemakkelijk te combineren is een ieder interieur. De stoel komt aan deze opvallende naam doordat de twee-delige kussens die op het zitvlak en tegen de rugleuning bevestigd worden, op een bikini lijken. De bekleding is gemaakt van skai die comfortabel zit en lang meegaat.

Het frame van de stoel is gemaakt van verchroomd roestvrij staal. Het staal heeft een glinsterend effect waardoor de stoel echt opvalt in het interieur.

De garantie op de Bikini Chair replica?

Niet alleen de kwaliteit is van belang maar ook de garantie op het product. De kwaliteit kan nog zo goed zijn, je wilt toch ook graag een lange garantie op de designstoel. Bij Furnaround wordt er twee jaar garantie gegeven op deze prachtige stoel. Daarnaast kun je het product ook terug sturen binnen 2 weken als het niet zou bevallen in je interieur. Op deze manier kun je eens even proef zitten, eens bekijken of de stoel wel staat in jouw interieur en of je er na een paar dagen nog steeds gelukkig mee bent. Ideaal!