De Bikini Chair is een ideale designstoel voor in de eetkamer en/of aan de keukentafel. Door het minimalistische design, strakke vormgeving en verfijnde materiaalgebruik ontstaat er een moderne sfeer in de eetkamer en zal de Bikini Chair een ware eye-catcher zijn. Wij zochten de 6 mooiste eetkamers met de Bikini Chair voor je bij elkaar ter inspiratie voor je eigen interieur.

6 Moderne eetkamers met de Bikini Chair

Hoe combineer je een Bikini Chair in een eetkamer? Als je al een prachtig interieur hebt en de designstoel een toevoeging zal zijn, dan kun je je afvragen of de designstoel wel in jouw interieur zal passen? Wordt de gehele eetkamer aangepast en wordt de designstoel een nieuw onderdeel ervan? Dan kun je ook wat interieur inspiratie gebruiken voor de eetkamer. Wij vonden deze moderne, vintage en retro eetkamers met de Bikini Chair als pronkstuk.

Bron: blog.westelm

Bron: apartmenttherapy

Bron: yahoo

Bron: aprilandmaystudio

Bron: estmagazine

Bron: newzealanddesignblog

Zes prachtige eetkamers en/of keukens met de Bikini Chair als pronkstuk. Zoals je ziet kun je de Bikini Chair in veel verschillende interieur stijlen combineren. Bijvoorbeeld in een modern, retro of vintage interieur. Op een houten vloer, een betonnen vloer of met een leuk vloerkleed. De eetkamertafel kan ook verschillen van een houten, stalen of tijdelijke tafel. Creëer een unieke sfeer in je eigen interieur van de eetkamer met een Bikini Chair.